Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι προετοιμασίες της ΝΔ Θεσσαλονίκης για την τριήμερη επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά στην πόλη με την ευκαιρία της Διεθνούς Έκθεσης.
Χθες ήταν η σειρά της ΝΟΔΕ Ανατολικού Τομέα που συνεδρίασε για να εξετάσει οργανωτικά και άλλα θέματα του προγράμματος. Οι συσκέψεις και γενικότερα οι κινήσεις για την καλύτερη προετοιμασία των επισκέψεων και επαφών του Προέδρου της ΝΔ θα είναι συνεχείς και διαδοχικές σήμερα και αύριο στα γραφεία της Διοικούας Επιτροπής, με τη συμμετοχή στελεχών της κεντρικής διοίκησης.
Συγκεκριμένα σήμερα μεταβαίνει στη Θεσσαλονίκη ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Άκης Γεροντόπουλος, που θα έχει σειρά επαφών για θεματα της αρμοδιότητάς του. Επίσης σήμερα έρχεται και ο Γραμματέας Οργανωτικού Κώστας Ζωντανός που θα συντονίσει όλη την προετοιμασία σε συνεργασία με τη Διοικούσα Επιτροπή Θεσσαλονίκης, τις ΝΟΔΕ, την ΟΝΝΕΔ, τη Γραμματεία Γυναικών, τις Ειδικές Κομματικές Οργανώσεις και του Κύκλους Πολιτικής Δράσης.
Ανάλογες συσκέψεις θα έχει αύριο Πέμπτη και ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Βουλευτής Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο οποίος το μεσημέρι θα δώσει Συνέντευξη Τύπου.
Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος της ΝΔ Θεσσαλονίκης Δημήτρης Βαρτζόπουλος σημείωσε ότι το κύριο χαρακτηριστικό αυτών των προετοιμασιών είναι ο ενθουσιασμός των στελεχών και μελών του κόμματός μας για τις εκδηλώσεις του τριημέρου μέσα από τις οποίες θα σταλεί το μήνυμα ότι ο τόπος αυτός έχει ελπίδα και δεν χρεοκοπεί ποτέ! Στο πρόσωπο του Αντώνη Σαμαρά…