Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Έριξαν τον ιστορικό Ηρακλή












Οι κύκλοι της διαπλοκής και της ανικανότητας, που έφτασαν στο αηδιαστικό ‘σήμερα’ το Ελληνικό ποδόσφαιρο, έφτασαν μέχρι του σημείου να ολοκληρώσουν την κακόγουστη φάρσα τους εις βάρος του ιστορικότερου Συλλόγου, μετασχηματίζοντας τη γελοία φάρσα σε πρωτοφανές έγκλημα.

Οι διαπλεκόμενοι των κασετών, των στημένων αγώνων, οι ανεχόμενοι τη βία και οι, με κάθε τρόπο προαγωγοί της, οδηγούν στην έκρηξη τον κάθε νοήμονα Ελληνα φίλαθλο και πολίτη, όταν ανακηρύσσουν, με πλεόνασμα ξεδιαντροπιάς ως το ‘απόλυτο κακό του χώρου’ τον ΗΡΑΚΛΗ. Τον ΗΡΑΚΛΗ, ο οποίος, ακόμη και με τα πιο ατράνταχτα επιστημονικά στοιχεία των Οικονομολογικών γνωματεύσεων, είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΒΙΩΣΙΜΟΣ, τον ΗΡΑΚΛΗ, που, μέσα από τα τεράστια προβλήματα, που έχει να διαχειριστεί, ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΘΑΡΟΣ και ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗ.

Αυτό ακριβώς έκριναν ως έγκλημα οι επιτροπές της ΕΠΟ και για αυτό, εδώ και δύο χρόνια απεργάζονταν το έγκλημα εις βάρος του ΗΡΑΚΛΗ, του κόσμου και της ιστορίας του. Την αθλιότητά τους τη γνωρίσαμε, εμείς και το φίλαθλο πανελλήνιο. Καιρός, ίσως, να γνωρίσουν τα επίχειρα των κατάπτυστων αποφάσεών τους…




27 συλλήψεις!!! - Κόσμος στα Δικαστήρια
05/05/11    12:10     Επιμέλεια: BLUEARENA


Ο πόλεμος που δέχεται ο Ηρακλής και οι οπαδοί του, αποτυπώνεται και από την γιγαντιαία επιχείρηση που στήθηκε για την καταστολή των εκδηλώσεων οργής, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.
Το... κοντέρ σταμάτησε στις 38 προσαγωγές στην Θεσσαλονίκη και στις 9 στην Αθήνα. Σε διάστημα δηλαδή λίγων ωρών, πέρασαν από τα αστυνομικά τμήματα 47 οπαδοί του Ηρακλή, σχεδόν τετραπλάσιοι από όσους είχαμε στον τελικό παρωδία που διοργάνωσε η ΕΠΟ.
Οι οπαδοί από την Αθήνα αφέθηκαν ελεύθεροι (επιχείρησαν να πετάξουν αυγά και γιαούρτια στα γραφεία της ΕΠΟ), ενώ από τις 38 προσαγωγές στην Θεσσαλονίκης, οι 27 μετατράπηκαν σε συλλήψεις!
Από νωρίς το πρωί, φίλοι του Ηρακλή βρίσκονται στα Δικαστήρια για να συμπαρασταθούν στους ομοϊδεάτες τους. Για οτιδήποτε προκύψει, θα ενημερωθείτε...





"Έφαγε πόρτα" στο δικαστήριο ο Δήμος


Ροπαλιές
29/04/11    12:31     Επιμέλεια: BLUEARENA

Στο κενό έπεσε η προσπάθεια του δήμου Θεσσαλονίκης να φορτώσει στον οπαδό του Ηρακλή που συνελήφθη στο περιθώριο της συγκέντρωσης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στην Καμάρα, τις φθορές που υπέστησαν ορισμένοι κάδοι απορριμμάτων του Δήμου. Στην δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη, ο εισαγγελέας έκρινε ότι ο αντιδήμαρχος Ανακύκλωσης και Καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης, Στάθης Αβραμίδης, είναι αναρμόδιος για να βρίσκεται στην αίθουσα ως πολιτική αγωγή εναντίον του κατηγορούμενου.
Πρόθεση του κ. Αβραμίδη, κατόπιν σχετικής εντολή του Γιάννη Μπουτάρη, ήταν να κατηγορήσει τον οπαδό για την φθορά που -σύμφωνα με τον Δήμο- υπέστησαν τριάντα μεγάλοι κάδοι απορριμμάτων και πενήντα μικροί (!).
Πρόκειται για μία πρωτοφανή απόφαση που έλαβε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι αδιαφορεί για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ιστορικότερος σύλλογος αυτής της πόλης.
Είναι γνωστές οι οπαδικές προτιμήσεις του κ. Μπουτάρη, ωστόσο οφείλει ως Δήμαρχος αυτής της πόλης, να βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας που δημιουργήθηκε πριν την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης και εκφράζει ένα μεγάλο κομμάτι της πόλης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου