Τρίτη 3 Απριλίου 2012

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΚΟΛΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ Κ. ΚΑΜΜΕΝΟΥ

«Περιπτώσεις σαν του κ. Καμμένου δεν λειτουργούν με απόλυτη ευθύνη, καθώς οι θέσεις του περιλαμβάνουν διαπιστώσεις και μόνον διαπιστώσεις. Η ρητορεία του κ. Καμμένου ταυτίζεται με τη ρητορεία του κ. Τσίπρα», σχολίασε ο κ. Βρούτσης απαντώντας σε σχετική ερώτηση, κατά τη συνέντευξη τύπου που έδωσε χθες (Δευτέρα) στη ΝΔ Θεσσαλονίκης.
«Σε τηλεοπτική του συνέντευξη είπε συγκεκριμένα ψέμματα (για το επιτόκιο δανεισμού και για το ότι η χώρα μπορεί να ζήσει χωρίς δανεικά). Επενδύει στη δυστυχία του κόσμου και το πολιτικό του αφήγημα έχει μόνο διαπιστώσεις και όχι «δια ταύτα». Σταδιακά όλα αυτά θα ακουστούν και θα απαντηθούν. Η σκόνη θα καταλαγιάσει μέχρι τις εκλογές», τόνισε.
Αναφορικά με τη δήλωση του Βαγγέλη Βενιζέλου ότι το ΠΑΣΟΚ θα είναι πρώτο κόμμα στις επερχόμενες εκλογές, είπε ότι πρόκειται για… ανέκδοτο. «Μόνον ανέκδοτο μπορεί να χαρακτηριστεί το να πιστεύει ο κ. Βενιζέλος ότι ο ελληνικός λαός θα αναδείξει το κόμμα του πρώτο. Η τοποθέτηση αυτή απευθύνεται στους φίλους του ΠΑΣΟΚ, δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Ο ελληνικός λαός γνωρίζει τις τεράστιες ευθύνες του για το τέλμα στο οποίο έχει οδηγηθεί η χώρα και θα αποδώσει τις ευθύνες», τόνισε ο αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομικών.
Ο πρόεδρος της ΝΔ Θεσσαλονίκης Δημ. Τσάμης από την πλευρά του σημείωσε ότι επιδίωξη της ΝΔ είναι σε αυτές τις εκλογές η μάχη να δοθεί επί συγκεκριμένων θέσεων. «Πολλές πλευρές θα προσπαθήσουν να κερδοσκοπήσουν με την αγωνία των πολιτών. Εμείς απαντάμε με τις θέσεις μας, απαντάμε με ειλικρίνεια. Γι’ αυτό και προσδοκούμε ότι στο τέλος το εκλογικό αποτέλεσμα θα αποτελεί ώριμη απόφαση των πολιτών», κατέληξε ο κ. Τσάμης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου