Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Συνάντηση του Δ.Σ. της Τ.Ο. Ωραιοκάστρου με τον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ στην Β’ Περιφέρεια Θεσ/νίκης κ. Π. Τσακίρη




Τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011 στο νέο πολιτικό γραφείο (Κουντουριώτου 8) του υποψήφιου βουλευτή Β’ Θεσ/νίκης κ. Π. Τσακίρη πραγματοποιήθηκε συνάντηση του πολιτευτή με το Δ.Σ. της Τ.Ο. Ωραιοκάστρου σε μια προσπάθεια καταγραφής και συζήτησης των προβλημάτων της ευρύτερης περιοχής.
Από πλευράς Δ.Σ. παρόντες ήταν ο πρόεδρος κ. Η. Ζιακούλης, ο κ. Μ. Κουφουνάκης, ο κ. Π. Μητσός, ο κ. Β. Μεσιακάρης, ο κ. Γ. Μανδάλης και ο κ. Δ. Λιοτήρης.
Ο κ. Π. Τσακίρης έδωσε σε όλους την ευκαιρία να τοποθετηθούν  καταθέτοντας την προσωπική τους άποψη για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και αντιμετωπίζει η χώρα μας.
Επίκεντρο της συζήτησης ήταν η πολιτική αντιμετώπιση των εθνικών αλλά και καθημερινών προβλημάτων όπως επίσης και ο τρόπος που ο καθένας από εμάς θα πρέπει να προωθήσει την οικονομική πρόταση της Νέας Δημοκρατίας και του Προέδρου μας Αντώνη Σαμαρά προς όλη την τοπική κοινωνία.
 Μέσα από το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας διαφαίνεται η διαδικασία απεγκλωβισμού της Ελλάδας από το Μνημόνιο της μιζέριας και της Υποδούλωσης.
Από τις τοποθετήσεις όλων παρουσιάστηκε έντονα και έκδηλα η αγωνία για το μέλλον που διαγράφεται αβέβαιο και δυσοίωνο έτσι όπως το προγραμματίζει η άβουλη και αναξιόπιστη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.
Σ’ αυτήν την  συζήτηση διατυπώθηκαν ενδιαφέρουσες προτάσεις με εποικοδομητική αυτοκριτική για την άσκηση της Πολιτικής αλλά και για τους Πολιτικούς.

Ο πολιτευτής της Ν.Δ. κ. Τσακίρης, γνήσιο τέκνο του Ωραιοκάστρου, τόνισε ότι έχει κοινούς στόχους με όλους τους πολίτες για την αναβάθμιση της ζωής και την πραγματική ανάπτυξη του τόπου.
Το Δ.Σ. εκφράζει την ευχή ο κ. Τσακίρης, μετά από μια πορεία δράσης πολλών χρόνων στο Ωραιόκαστρο, να πετύχει τον στόχο του και να προσφέρει πλέον μέσα από την βουλή και στην ευρύτερη περιοχή.



Για το Δ.Σ. της ΔΗΜ. Τ.Ο. Ωραιοκάστρου

Ο Πρόεδρος  Η. Ζιακούλης
Ο Γεν. Γραμ. Δ. Λιοτήρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου