Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Το ΥΠΕΚΑ «απάντησε» στον Βουλευτή Θ. Καράογλου για την απομάκρυνση των πυλώνων της ΔΕΗ από το Ωραιόκαστρο.

 
 
 
 ΠΗΓΗ: ΠΥΛΩΝΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΤΑΣΗΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
 
 
Σε απάντηση της ερώτησης (Αρ. πρωτ. 15806/5-5-2011) που κατατέθηκε στη Βουλή από τον Βουλευτή της Β' Περιφέρειας Θεσ/νίκης, κ. Θεόδωρο Καράογλου, ως έμπρακτη και άμεση στήριξη στον δίκαιο αγώνα των κατοίκων Παλαιοκάστρου/Ωραιοκάστρου για την απομάκρυνση των πυλώνων της ΔΕΗ από τις κατοικημένες περιοχές, το ΥΠΕΚΑ (Υπουργείο Περιβάλλοντ...ος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής) μας απαντάει διαβιβάζοντάς μας, έγγραφα της ΔΕΗ ΑΕ και του ΔΕΣΜΗΕ ΑΕ, που μεταξύ των άλλων αναφέρουν πως το θέμα είναι μόνο οπτικό(!!!).
Δυστυχώς όμως το θέμα είναι πολύ σοβαρό και όχι μόνο "οπτικό φαινόμενο".
Θα προτείναμε στον κ. Υπουργό να επισκεφτεί την περιοχή, να δει το κατά τ'άλλα οπτικό πρόβλημα και μετά τον καλούμε να μας απαντήσει πως θα ένιωθε ως κάτοικος της περιοχής.
Εμείς από την πλευρά μας θα επανέλθουμε άμεσα στο ζήτημα μετά τις προγραμματισμένες ενέργειες του Δήμου που αποφασίστηκαν ομόφωνα στο τελευταίο Δ.Σ., πιέζοντας σε απόλυτο βαθμό, μέχρι να κατανοήσουν οι αρμόδιοι το τεράστιο πρόβλημα και επιτέλους να ασχοληθούν σοβαρά με το ζήτημα και όχι απαντώντας με καρμπόν από παραπλήσιες περιπτώσεις.
Απαραίτητη τώρα είναι η εγρήγορση όλων μας και η ετοιμότητα του Δήμου για την άσκηση οποιουδήποτε ένδικου μέσου.
Για την
Ομάδα Πρωτοβουλίας Κατοίκων
Δείτε περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου