Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Εξόρμηση της ΝΔ για το «Ζάππειο ΙΙ»





Καμπάνια ενημέρωσης πολιτών γύρω από τα μηνύματα και το περιεχόμενο του «Ζαππείου-ΙΙ» έγινε το προηγούμενο Σάββατο από κλιμάκιο στελεχών της ΝΔ στο κέντρο του Ωραιοκάστρου. Το κλιμάκιο (αποτελούμενο από τον βουλευτή της ΝΔ στη Β’ Περ. κ. Θ. Καράογλου, τον Πρόεδρο της Διοικούσας Θεσ/νίκης κ. Δ. Βαρτζόπουλο, τον Πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε. Β’ Θεσ/νίκης κ. Κ. Λαζό, την Υπεύθ. Γυναικών της ΝΟ.Δ.Ε. Β’ Θεσ/νίκης κα Ι. Τομπάζη, τον Πρόεδρο της ΔΗΜ. Τ.Ο. Ωραιοκάστρου κ. Η. Ζιακούλη, τη Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ κα. Ρ. Καπέτα όπως και μέλη των τοπικών οργανώσεων) διένειμε φυλλάδιο με κωδικοποιημένες της προτάσεις του προγράμματος της ΝΔ και του πολιτικού λόγου του Αντώνη Σαμαρά και συζήτησε με τους πολίτες για το περιεχόμενό τους.
«Τα κλιμάκια των στελεχών της ΝΔ ήδη καταγράφουν μία πολύ θετική αποδοχή από την πλευρά των πολιτών που αναγνωρίζουν στο «Ζάππειο-ΙΙ» μία αξιόπιστη λύση για να ξεπεράσουν την κρίση αλλά και στο κόμμα μας τη δυνατότητα να το κάνει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της ΝΔ Θεσσαλονίκης Δημήτρης Βαρτζόπουλος.
Προηγήθηκε ενημερωτική συνάντηση με τα τοπικά στελέχη με αντικείμενο την ολοκληρωμένη πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για την έξοδο της χώρας από την κρίση.

Όπως δήλωσε ο βουλευτής της Β’ Περ. Θεσ/νίκης κ. Θ. Καράογλου « η ΝΔ πήρε αυτή την πρωτοβουλία να παρουσιάσει την επικαιροποιημένοι πρότασή της για την επανεκκίνηση της οικονομίας με αποκλειστικό γνώμονα την ευθύνη που έχει απέναντι στον τόπο και στους πολίτες».

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜ. Τ.Ο. Ωραιοκάστρου κ. Η. Ζιακούλης εξέφρασε τις ανησυχίες του για τον μαρασμό στην αγορά και τόνισε: «Πολλά μαγαζιά δεν κάνουν ούτε σεφτέ από την έλλειψη  ρευστότητας, δεν πηγαίνει χρήμα στην πραγματική οικονομία, προβλήματα που πραγματικά έχουν οδηγήσει πολλές φορές σε ασφυξία τον Έλληνα επιχειρηματία».

Όσο για τα νέα μέτρα της κυβέρνησης;
Νέοι φόροι, νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων, νέες αυξήσεις σε αγαθά. Είναι φως φανάρι ότι οι «ανεγκέφαλοι» που μας κυβερνούν ζουν στον δικό τους κόσμο. Γιατί δεν χρειάζεται να είσαι Αϊνστάϊν για να ξέρεις ότι, όταν μειώνονται τα έσοδα και ταυτόχρονα αυξάνονται τα έξοδα, το αποτέλεσμα είναι καταστροφικό.


Ο Πρόεδρος     Η. Ζιακούλης
Ο Γεν. Γραμ.    Δ. Λιοτήρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου