Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΝΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ





Με συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Παρασκευής από τον Πρόεδρο της ΝΔ Θεσσαλονίκης και υφυπουργό Υγείας Δημήτρη Βαρτζόπουλο, εκδήλωση το βράδυ της ίδια ημέρας από την ΔΗΜΤΟ Αγίου Μηνά, σύσκεψη το πρωί του Σαββάτου με κομματικά στελέχη από όλη τη Βόρεια Ελλάδα και συγκέντρωση στελεχών για τις επιμελητηριακές εκλογές, το απόγευμα της Δευτέρας, συνεχίζεται η δραστηριότητα της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη.
Πιο συγκεκριμένα: στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής ο Δημ. Βαρτζόπουλος θα συναντηθεί με δημοσιογράφους της πόλης στα γραφεία της Δ.Ε. προκειμένου να τους ενημερώσει για τις θέσεις του κόμματος σε ό,τι αφορά τα τρέχοντα θέματα της πολιτικής και κομματικής επικαιρότητας.
Στις 7.30 μ.μ. της Παρασκευής η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Αγίου Μηνά διοργανώνει εκδήλωση για τις πολιτικές εξελίξεις με ομιλητές τον βουλευτή Σταύρο Καλαφάτη και τον Δημ. Βαρτζόπουλο. Καλούνται όλα τα μέλη και οι φίλοι της Νέας Δημοκρατίας να παραστούν. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Μεντιτεράνιαν Παλάς» (Σαλαμίνος, έναντι λιμένος).
Το πρωί του Σαββάτου θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ο Γραμματεάς Οργανωτικού του κόμματος Κώστας Ζωντανός, ο οποίος συγκαλεί σύσκεψη στελεχών από τη Βόρεια Ελλάδα, τη Θεσσαλία και την Ήπειρο. Συγκεκριμένα, στη σύσκεψη, που θα εξετάσει οργανωτικά ζητήματα ενόψει των επερχόμενων εκλογών θα συμμετέχουν οι διοικήσεις των ΝΟΔΕ και τα προεδρεία των ΔΗΜΤΟ. Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Δ.Ε. Θεσσαλονίκης.
Το απόγευμα της Δευτέρας (7.30 μ.μ.) συγκαλείται σύσκεψη στελεχών της ΝΔ Θεσσαλονίκης με αντικείμενο την καλύτερη στήριξη των υποψηφίων σχημάτων που υποστηρίζονται από τη Νέα Δημοκρατία για τις επιμελητηριακές εκλογές. Θα συμμετέχουν οι βουλευτές Θεσσαλονίκης, τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, τα προεδρεία των ΝΟΔΕ και των ΔΗΜΤΟ, τα μέλη των Κύκλων Πολιτικής Δράσης αλλά και τα στελέχη που συμμετέχουν στα υποστηριζόμενα από τη ΝΔ ψηφοδέλτια.
Με όλες αυτές τις εκδηλώσεις καθίσταται σαφές προς φίλους και αντιπάλους ότι η οργανωμένη βάση της Νέας Δημοκρατίας έχει τεθεί ήδη σε κατάσταση προεκλογικής ετοιμότητας για τις εκλογές της 19ης Φεβρουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου