Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Σαμαράς: υπερκομματικό προσκλητήριο για την σωτηρία της Ελλάδας

Προσκλητήριο μάχης για την σωτηρία της Ελλάδας απηύθυνε σήμερα το απόγευμα από την συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος ο Αντώνης Σαμαράς. “ Δεν είναι συνηθισμένες οι στιγμές που ζούμε. Και δεν είναι συνηθισμένο το προσκλητήριο που σας απευθύνω, γιατί θα ‘ρθουμε να κυβερνήσουμε, όχι για να γίνουμε η συνέχεια του χθες, αλλά για να φέρουμε την τομή με το χθες, για να μετατρέψουμε την αγανάκτηση των πολλών σε ελπιδοφόρα διέξοδο για όλους” συνέχισε  ο κ. Σαμαράς και τόνισε ότι απευθύνεται σε όλους , σε όλη την κοινωνία πέρα και πάνω από κόμματα.
 Βρισκόμαστε μπροστά σε κρίσιμες πολιτικές εξελίξεις, είπε ακόμα ο πρόεδρος της ΝΔ και τόνισε ότι φέτος, δεν υπάρχουν περιθώρια, ούτε για διακοπές, ούτε για προσωπικές στρατηγικές, ούτε για την αδράνεια των κομματικών οργανώσεων. Κάνουμε ένα προσκλητήριο για τη σωτηρία της Ελλάδας και δεν πρέπει να λείψει κανείς. Κι όταν θα έλθει η στιγμή να κυβερνήσουμε, δεν πρέπει να χάσουμε ούτε δευτερόλεπτο.
Επειδή, η Ελλάδα δεν είναι καταδικασμένη να αποτύχει, όπως προεξοφλούν κάποιοι. Απέτυχε μια λανθασμένη Πολιτική. Οι επιλογές τους απέτυχαν…Όχι η Ελλάδα! Την πορεία αυτή θα την αλλάξουμε. Μπορούμε να την αλλάξουμε. Υπάρχει άλλος δρόμος, υπάρχει προοπτική, υπάρχει Ελπίδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου