Σάββατο 5 Μαρτίου 2011



Δελτίο Τύπου 


ΕΥΧΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ



Η Δημ. Τ.Ο. Ν.Δ.  Ωραιοκάστρου εύχεται στους γονείς που θα στελεχώσουν το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Ωραιοκάστρου κάθε επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα τους.
Οι «νέοι» γονείς που προσέρχονται και σε αυτό το στίβο προσφοράς προς τα παιδιά μας, έχουν ακόμα να δώσουν σ’ αυτό το ζωτικό και δραστήριο πεδίο.
Ευχή όλων μας η νέα Διοίκηση να συνεργαστεί και στο μέλλον εξίσου καλά με όλους τους εμπλεκόμενους με το θέμα «παιδεία».
Η Δημ. Τ.Ο.  Ν.Δ.  Ωραιοκάστρου θα είναι αρωγός κάθε θετικής προσπάθειας .
Οι προβληματισμοί, οι ανησυχίες, οι διαμαρτυρίες, οι καταγγελίες, τα παράπονα, οι σκέψεις, οι απόψεις και οι προτάσεις των γονέων θα φθάνουν στα αρμόδια όργανα της πολιτείας, με τρόπο άμεσο, με την βοήθεια των βουλευτών μας.
Μέσα στον Μάρτιο έχει προγραμματιστεί συνέντευξη τύπου από την Διοικούσα Επιτροπή του Νομού Θεσσαλονίκης για το θέμα των συγχωνεύσεων των σχολείων, την μεταφορά των μαθητών, του θεσμικού πλαισίου στο γονεϊκό κίνημα με την εφαρμογή του «Καλλικράτη» και πολλά άλλα θέματα που αφορούν την Παιδεία.
Στόχος και ευχή όλων μας να μεγαλώσουμε γερά, ευτυχισμένα, υγιώς σκεπτόμενα παιδιά, εφοδιασμένα με γνώση τέτοια, που να τα στηρίξει στα δύσκολα χρόνια που ακολουθούν.

Με εκτίμηση


Ο Πρόεδρος, Η. Ζιακούλης
Ο Γεν. Γραμ., Δ. Λιοτήρης

Στηρίξτε το Ωραιόκαστρο, υποστηρίξτε την τοπική αγορά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου