Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΡΑΤΣΑ ΥΒΡΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ !! ΒΟΗΘΕΙΑ !!



 "ANTIMNHMONIAKOI"


ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΡΑΜΑ ΘΟΛΟΥΡΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΥΠΑΡΞΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ !! ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ? ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥ ...

Οι “Αντιμνημονιακοί” μου θυμίζουν κάτι τύπους που είναι λίγο πλανόδιοι πωλητές λαθραίων, λίγο “ντιλιβεράδες”, λίγο φυσιολάτρες και πολύ αποτυχημένοι. Καραδοκούν μέχρι να διοριστούν σε κάποια υπηρεσία. Μόλις το πετύχουν, πηδάνε τους εκτός συναφιού κανονικά.

Οι “Αντιμνημονιακοί” θεωρούν τόσο φυσικό να είναι “Αντιμνημονιακοί” που δεν κάνουν καν τον κόπο να μάθουν τι είναι το μνημόνιο. Στη σκέψη τους είναι λίγο εβραϊκή συνωμοσία, λίγο σχέδιο φτωχοποίησης της Ελλάδας, λίγο λέσχη Μπίλντεμπεργκ και πολλή ειδησεογραφία επιπέδου ALTER και Αυριανής.

Οι “Αντιμνημονιακοί” λοιπόν έχουν μεγάλη πλάκα. Κυρίως επειδή αντιμετωπίζουν τους μνημονιακούς σαν μεγάλο κεφάλαιο, τραπεζίτες, συνωμοσία της δεξιάς και τσιράκια των χρηματοπιστωτικών οίκων. Απ' το μυαλό τους δεν περνά ούτε κατά διάνοια ότι οι μνημονιακοί είναι απλοί φορολογούμενοι που προσδοκούν την κάθαρση από την “αριστερή” οικονομία με τη “δεξιά” τσέπη των δανεικών.

Πάντα επιμελώς ατημέλητοι, ημιμαθείς και παντογνώμονες, οι “Αντιμνημονιακοί” μοιάζουν με αυτό που είναι: άσχετοι μαθητευόμενοι μάγοι, που προσδοκούν να πειραματιστούν σε βάρος κάθε παραγωγικής δύναμης, που με περιφρόνηση αποκαλούν “κερδοσκοπία”.

Οι “Αντιμνημονιακοί” είναι ανατολίτες. Αυστηρά! Λάτρεις του Ευρώ, όταν πρόκειται να πουλήσουν, και λάτρεις της δραχμής, όταν πρόκειται ν' αγοράσουν. Γι΄ αυτούς η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη όταν πρόκειται να εισπράξουν κάποιο επίδομα του ΕΣΠΑ και στην Ανατολή, όταν πρέπει να αποδείξουν ότι το δικαιούνται.

Θεωρούν ότι η θέση της Ελλάδας βρίσκεται στην κορυφή της παγκόσμιας πυραμίδας και οι Ελληνες δικαιούνται τα χρήματα της Ευρώπης, αλλά δεν οφείλουν καμιά φιλία προς τους λαούς της Ευρώπης. Αντίθετα, οφείλουν φιλια προς κάθε τι αντιευρωπαϊκό και αντιδυτικό, όπως οι Παλαιστίνιοι, οι Αραβες, το Ισλάμ, το Πακιστάν και το Μανγκλαντές.

Βέβαια, οι «Αντιμνημονιακοί» βλέπουν μόνο τη Γερμανία, την Αυστρία και το Λουξεμβούργο, αλλά πάντα αντιμετώπιζαν πρόβλημα με τη συνολική αντίληψη της πραγματικότητας και επέλεγαν να βλέπουν μόνο ό,τι τους βολεύει.

Ακόμη κι έτσι, όμως, οι «Αντιμνημονιακοί» παραδέχονται ότι ο Κώστας Σημίτης ήταν ένας μεγάλος ηγέτης που βάζοντας παράνομα την Ελλάδα στην Ευρωζώνη, πλαστογραφώντας την οικονομική της κατάσταση, τους χάρισε 10 ακόμα χρόνια ψεύτικης “ευημερίας” με τα δανεικά που κατάφερε να εξασφαλίζει, σαν χώρα της ευρωζώνης.

Επίσης, οι «Αντιμνημονιακοί» θεωρούν την εξαθλίωση των Ελλήνων φορολογουμένων ως απαραίτητο βήμα για τη «σωτηρία» της χώρας μας και την παραμονή της στην Ευρωζώνη. Οι «Αντιμνημονιακοί» επιμένουν ότι οι ίδιοι ουδέποτε είχαν κάποια εμπλοκή στο σημερινό κατάντημα της ελληνικής οικονομίας, καθώς «δε συμμετείχαν σε κερδοσκοπικούς μηχανισμούς» - δλδ δεν υπήρξαν ποτέ τους επιχειρηματίες, παρά μόνο Δ/Υ και “συνταξιούχοι”.

Άσπιλοι και δίχως καμία ευθύνη, λοιπόν, για το παρελθόν μας, οι «Αντιμνημονιακοί», καταφεύγουν σε ανάθεμα των «νεοφιλελεύθερων χαρτογιακάδων που σήμερα επιθυμούν την παραμονή μας στο ευρώ». Ως εκ τούτου, για το ότι φτάσαμε στο γκρεμό δεν ευθύνονται αυτοί. Από την άλλη, για τη βέβαιη χρεωκοπία μας και την έξοδο από την ευρωζώνη, πάλι θα ευθύνονται κάποιοι άλλοι.

Οι ίδιοι προφανώς θεωρούν εαυτούς επισκέπτες που ήρθαν από κάποιον άλλον πλανήτη για να μας πείσουν απλώς ότι το Μνημόνιο είναι το στίγμα της αποκάλυψης, κάτι σαν την 7η σφραγίδα. Το ότι βρίσκονται σε εντεταλμένη αποστολή είναι δεδομένο, όμως νομίζω πως όλοι αυτοί ασχολήθηκαν ξαφνικά με την πολιτική στην Ελλάδα, αφού πριν την κρίση τα προνόμιά τους τούς είχαν αναδείξει σε ισχυρότατη οικονομική κάστα της χώρας, αν και ήταν ελάχιστα έως καθόλου παραγωγικοί.

Παρά ταύτα, οι «Αντιμημονιακοί» ενώ εκθειάζουν την “σοφή” επιλογή της πλειοψηφίας των Ελλήνων που «αντιλαμβάνεται ως υπέρτατη τιμή και απόλαυση την απαλλαγή της από το επάρατο μνημόνιο» και ενώ υμνούν τον πλαστογράφο Σημίτη για την «επιτυχία» του να πάρουν 10ετή παράταση της “ευημερίας” τους των δανεικών, επιμένουν να παραμείνουμε στα ακριβά σαλόνια της ευρωζώνης, χωρίς τους όρους του μνημονίου, επειδή τάχα οι “κουτόφραγκοι” μας “χρωστούν” και “μπλοφάρουν”.

Μα, τι να κάνουμε άραγε εμείς «οι τριτοκοσμικοί» στα μεγάλα σαλόνια του ευρωπαϊκού διαφωτισμού; Πώς μας αξίζει να παραμείνουμε, εμείς οι κουτοπόνηροι ανατολίτες, εφόσον μπήκαμε σε αυτά εξαπατώντας τους αφελείς Ευρωπαίους; είναι τα ερωτήματα των “Αντιμνημονιακών”, τα οποία με βρίσκουν απολύτως σύμφωνο.

Αγαπητοί «Αντιμνημονιακοί» είστε ψευδεπίγραφοι επαναστάτες, μαθημένοι στο πλιάτσικο του μόχθου των φορολογουμένων και στην ξάπλα του δημοσίου. Είστε Τραμπάκουλες. Είστε περιπλανώμενες μετριότητες και κάτω από τα δήθεν ατημέλητα “casual”, κρύβετε με επιμέλεια τον επίδοξο χαρτογιακά που με την δεξιά του τσέπη γεμάτη κρατικό παραδάκι, πουλάει ασύστολα “αριστερές” μπούρδες. Αυτό είστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου