Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011


Κοπή βασιλόπιτας από την Τ.Ο. Ωραιοκάστρου της ΝΔ

Αναδημοσιεύουμε το άρθρο του "ΧΡΟΝΟΥ" και τον ευχαριστούμε θερμά για την σημαντική βοήθεια που μας παρέχει!
Δευτέρα, 21 Φεβρουάριος 2011 20:42










Τιμήθηκαν και όλοι οι πρώην πρόεδροι της Τ.Ο.


Του Γ. Κατσιάνη

Την προσφορά έξι πρώην προέδρων της τοπικής οργάνωσης Ωραιοκάστρου της ΝΔ τίμησε η διοίκηση της δημοτικής Τ.Ο., κατά την διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε σε γνωστό πολυχώρο του Παλαιοκάστρου.
Ειδικότερα, απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στους Νίκο Μπάτο, Δημήτρη Καρασαββίδη, Νίκο Λαζίδη, Λευτέρη Δημητριάδη, Δημήτρη Γιάτση και Σπύρο Σιδηρόπουλο (οι δύο τελευταίοι απουσίαζαν, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων).

«Η ΝΔ και κάθε κόμμα, χτίζεται από τους απλούς ανθρώπους, στόχος των οποίων είναι να θεσπίζονται προγράμματα υπέρ του λαού. Δυστυχώς, στην πράξη αποδεικνύεται ότι αυτό που χτίζουν, το γκρεμίζουν κάποιοι άλλοι», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Μπάτος ενώ χαρακτήρισε «ανάδελφο» τον χώρο της ΝΔ, επειδή, όπως υποστήριξε, «όλοι βλέπουν το προσωπικό τους όφελος». «Είναι γεγονός ότι ασχολήθηκα περισσότερο με την αυτοδιοίκηση παρά με τα κομματικά δρώμενα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πούλησα ποτέ τα ιδεώδη της ΝΔ», σημείωσε ο πρώην δήμαρχος Ωραιοκάστρου.
Τον συντονισμό της εξαιρετικά πετυχημένης εκδήλωσης που παρακολούθησε πλήθος κόσμου είχαν ο πρόεδρος της Τ.Ο. Ηλίας Ζιακούλης και ο γενικός γραμματέας Δημήτρης Λιοτήρης.


«Το κόμμα είναι πάνω απ’ όλους»

Εξάλλου, βολές σε βάρος της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης εξαπέλυσαν κοινοβουλευτικά στελέχη της ΝΔ. «Να ελπίζουμε ότι το μέλλον δεν θα είναι αυτό που υπόσχεται η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αλλά αυτό που εγγυάται η ΝΔ», τόνισε ο βουλευτής ΝΔ Β’ Θεσσαλονίκης Θεόδωρος Καράογλου και σημείωσε πως «οργάνωση που δεν έχει μνήμη, δεν έχει μέλλον και προοπτική». Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο βουλευτής ΝΔ Β’ Θεσσαλονίκης Σάββας Αναστασιάδης. «Μας κυβερνά μια ομάδα επικίνδυνων ερασιτεχνών, τα μέλη της οποίας δεν διστάζουν να παραποιούν γεγονότα και καταστάσεις», υπογράμμισε και επισήμανε πως η ΝΔ αποτελεί τη μοναδική εναλλακτική λύση για τον τόπο. «Με ομόνοια, αγάπη και αγωνιστικότητα, θα φτάσουμε εκεί που επιθυμούμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ενώ έκανε λόγο και για «λάθη του παρελθόντος», τα οποία όπως υπογράμμισε στοίχησαν ακριβά στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Μετά τις εκλογές, νοιώσαμε ένοχοι και προδομένοι. Βέβαια και εμείς δεν είμαστε άμοιροι ευθυνών, καθώς δεν προβάλλαμε όσο θα έπρεπε την πενταετή διακυβέρνηση της χώρας από τη ΝΔ», υποστήριξε ο κ. Αναστασιάδης.

Το έργο της τοπικής οργάνωσης Ωραιοκάστρου της ΝΔ εξήρε από την πλευρά του, ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Απόστολος Τζιτζικώστας. «Η δημοτική Τ.Ο. Ωραιοκάστρου είναι πρότυπο για όλες τις τοπικές κομματικές οργανώσεις του νομού Θεσσαλονίκης», είπε ο κ. Τζιτζικώστας και πρόσθεσε πως με την συγκεκριμένη εκδήλωση, «μας δίνεται η δυνατότητα να γνωρίσουμε τους ανθρώπους εκείνους που έφτασαν την παράταξη ψηλά». «Οι αρχές και η πολιτική μου παιδεία λένε ότι το κόμμα είναι πριν και πάνω απ’ όλους», τόνισε ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης. Να σημειωθεί ότι το παρών στην εκδήλωση έδωσαν οι πολιτευτές της ΝΔ, Γιώργος Ορφανός και Παντελής Τσακίρης, ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής ΝΔ νομού Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο και πρώην δήμαρχος Μυγδονίας, Αστέριος Γαβότσης και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, Πέτρος Αταμιάν.


ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου