Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011


Ευχαριστήρια επιστολή

Το Δ.Σ. της Δημ. Τ.Ο. Ωραιοκάστρου αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις θερμές του ευχαρηστίες στα μέλη και στους φίλους της για τη σημαντική παρουσία τους που συνέβαλε θετικά στην επιτυχία της Κοπής Πίτας, η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20η  Φεβρουαρίου 2011 στο Rose Garden.
Το παρόν έδωσαν οι Βουλευτές Β’ Θεσ/νίκης κκ. Θ. Καράογλου και Σ. Αναστασιάδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής  Μακεδονίας κ. Α. Τζιτζικώστας, ο εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Θ. Αποστολίδης, ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Θεσ/νίκης κ. Δ. Βαρτζόπουλος, ο Πρόεδρος Β’ ΝΟ.Δ.Ε. Θεσ/νίκης κ. Κ. Λαζός, ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών κ. Α. Ρεγκούζας, ο πρώην υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γ. Ορφανός, ο Αναπλ. Γραμματέας Παραγωγικών Τομέων της ΝΔ κ. Σ. Σιμόπουλος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γ. Καγιάς, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ωραιοκάστρου και πρώην Δήμαρχος Ωραιοκάστρου κ. Ν. Μπάτος, ο επικεφαλής της ελλάσονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ωραιοκάστρου και πρώην Δήμαρχος Μυγδονίας κ. Α. Γαβότσης, η Δημοτική Σύμβουλος Ωραιοκάστρου κα. Π. Ντότση, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Π. Αταμιάν, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δ. Καρασαββίδης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Δημοτικής Κοινότητας Ωραιοκάστρου κα. Φ. Τεζαψίδου και κ. Ε. Κανταρτζής, η Υπεύθυνη Γυναικών του Τομέα Γυναικών της Β’ ΝΟ.Δ.Ε. Θεσ/νίκης κα. Ι. Τομπάζη, ο Τομεάρχης Ν. Πέλλας κ. Ε. Μεσσιακάρης, ο Πολιτευτής Β’ Θεσ/νίκης κ. Π. Τσακίρης και ο Πρόεδρος της Δημ. Τ.Ο. Μυγδονίας κ. Ε. Σίσκος.
Ευχετήριες επιστολές έστειλε ο Βουλευτής Α’ Θεσ/νίκης κ. Σ. Καλαφάτης και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Μ. Φωτόπουλος.
Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Αιδεσιμότατος Πάτερ Βασίλειος.
Το Δ.Σ. της Δημ. Τ.Ο.  Ωραιοκάστρου τίμησε τους  πρώην Προέδρους της κκ. Ν. Λαζίδη, Ν. Μπάτο, Λ. Δημητριάδη, Δ. Καρασαββίδη, Δ. Γιάτση και Σ. Σιδηρόπουλο για την προσφορά τους στην Τ.Ο.  της Νέας Δημοκρατίας και τους απένειμε τιμητική πλακέτα σε μια εκδήλωση αγάπης και αλληλεγγύης για τους μαχητές της παράταξης της Ν.Δ.
Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης: κ. Π. Τσακίρη και το Rose Garden, το Leone, τον κ. Γ. Παναγιωτίδη (Διαφημηστικές Παροχές), τον κ. Η. Ζιακούλη, το Scripta, Cosmos και Σχέδιο. Η στήριξη τους ήταν εξαιρετικά σημαντική και αποδεικνύει το έμπρακτο ενδιαφέρον τους για τα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου.

Σας Ευχαριστούμε και πάλι Θερμά.

Μετά τιμής για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος Η. Ζιακούλης
Ο γ.γ. Δ. Λιοτήρης


ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου